Mielettömyydessä on
hitosti järkeä
Sisäpiirin pohdintoja mielenterveysongelmista
Ihmismielen arvoituksia häiriintyneestä näkökulmasta
Kuolemanvakavia asioita pilke silmäkulmassa...

lokakuu 21, 2017

ERISTYSSELLIN VANKI

Epäilen, että olen aiheuttanut oman onnettomuuteni olemalla joskus liian onnellinen. On rikollista saada liian paljon. Olen käynyt varkaissa maailman onnellisuuspankissa. Rikoksesta saa rangaistuksen, ja minut on suljettu onnettomuusselliin kärsimään elinkautista. Pieni ihminen ei saa tuntea liian suuria asioita. Maksan velkojani siitä, että yritin omistaa koko maailman.

picture missing

Toivo käy välillä vierailemassa. Muistuttaa, että maailma näiden seinien ulkopuolella on edelleen suuri ja ihmeellinen. Kertoo, että pakeneminen on mahdollista. Hänellä on pakosuunnitelma, jota ei koskaan panna täytäntöön. Hänellä on käsissään armahdus, jonka on päättänyt pitää itsellään. Alan tulla siihen tulokseen, että toivo on valetta. Toivo on pettänyt minut liian monta kertaa saadakseen minut enää puolelleen. Jos hän kerran tietää, miten murtautua ulos, saisi jakaa tietonsa minullekin. Toivo seisoo kaltereiden takana ja kiusoittelee, ojentaa kätensä ja jättää putoamaan. Sadistinen pikku nilkki.

Olen valmis luopumaan toivosta. Hän on vaarallinen. Toivo on petollinen rakastaja, pimeyden houkutuslintu, hyväksikäyttävä raiskari, kylmäverinen sarjamurhaaja. Tahdon rakentaa sellini seinät niin paksuiksi, ettei yksikään valonsäde pääse sisään. Palan vereslihalle joka kerta, kun saan maistaa elämää. Ilo syövyttää minut puhki. Toivo saa minut juoksemaan piikkilanka-aitojen läpi. Toivo ei saa enää tulla.

Uudempi teksti:

lokakuu 31, 2017

Tunnelmia psykiatriselta osastolta

Olen aina epäillyt päätyväni lopulta hullujenhuoneelle, mutta tarinani oli kauhukuvissani hiukan erilainen. Ajattelin, ettei minua koskaan saa suljettua neljän seinän...

Vanhempi teksti:

lokakuu 18, 2017

Karkumatkalla elämää paossa

Olen menettänyt kykyni elää. Juuri nyt elämäni pyörii kuoleman ympärillä. Masennus ja ahdistus pyyhkivät ylitseni vuorotellen. Kun paniikki iskee, pelkään kuolevani. Seuraavana päivänä jo toivon sitä. Päiväni ovat täynnä kuolemanpelkoa ja halua kuolla...